Play the Italian lottery!
TOP LotteryPlay the Italian lottery!

Menang yuta . Diputer ing Internet - BuyLotteryTicket.info

Lotto - lotre , supaya sampeyan bisa dadi millionaire ! Ana ing donya sawetara lotre ageng , ing sing bisa menang jumlah ageng . Ing AS, lotteries sing populer Daya Ball lan Mega yuta, nalika Eropah iku cathetan - ngantem SuperEnalotto lan EuroMillions . Ing lotteries saiki bisa muter kabeh liwat internet.

Powerball

Daya Ball penerbitan lotre Amérika , supaya sampeyan bisa dadi millionaire ! Punika ngatur dening Association International saka Proposal ( MUSL ). Ing daya Ball lotre aturan banget prasaja. Sampeyan kudu kenek kabeh nomer digambar. Yen sampeyan mencet munggah kabeh nomer menang gelar jackpots jackpot . Yen sawetara wong bakal menyang kabeh nomer , hadiah utama dienggo déning kabeh wong. $ 20 yuta - supaya akeh iku jumlah minimal ( jackpot ), sampeyan bisa menang ing Ball Daya. Saben rollover , yen ora menang, tambah dening $ 5.000.000 US . Menang mbayar ing installments liwat periode 29 taun. Aturan saka game ing Ball Daya : Milih 5 nomer saka 1 kanggo 69 plus siji nomer saka 1 kanggo 26 Iki nomer tambahan punika Ball Daya. Angka 1 kanggo 69 sing lingkungan putih, nalika angka saka 1 kanggo 26 ing crutches abang. Daya Ball lotre ing Wednesdays lan Saturday. Panggonan ndudohke Daya Ball punika MUSL West Des Moines , Iowa . Daya Ball lotre Time: 22:59 US Wétan wektu, nalika ing tengah Amerika Serikat ing 21:59 . Ing klempakan paling ana 18.02.2006 Daya Ball . Gunggungipun 365 000 $ 000 yuta, iki dipérang dadi antarane 8 pemain.

Powerball

2018-02-17:   13-26-39-44-62 (PB02)
-> Diputer ing Internet   Next jackpot: $246,000,000

SuperEnaLotto

SuperEnaLotto lotre punika game populer ing Eropah , Originally saka Italia. Ing SuperEnaLotto menang sing ageng , salah siji sing paling gedhé ing donya . Iki uga amarga pemain bisa muter SuperEnaLotto internet. Babak pisanan njupuk Panggonan SuperEnalotto 3 XII 1997 taun. Babak begja nomer 3 kaping minggu ing 20:20 wektu lokal - saben Selasa , Kamis lan ana . Menang SuperEnaLotto sing gigantic . Paling gedhé kasebut iku 147,807,299.08 Euros. Iki jumlah gedhe iki menang ing Agustus 22, 2009 taun. Akèhé 1.300.000 Euros jackpot utami punika gelar kapisan! Iki jumlah nambah winnings . Saiki, ana Watesan minangka jumlah kumulatif SuperEnaLotto . Sak babak SuperEnalotto punika 6 saking 90 nomer. Kanggo mencet enem sampeyan kudu kenek 6 nomer saking 90 acak nomer. Iku banget dipercaya kanggo mencet nomer 6 , awit iku 1 622614630 . Kemungkinan ngengingi 5 nomer 1 nganti 1.235.346 , 4 nomer 1 nganti 11.907 , nalika kemungkinan ngengingi telung nomer SuperEnaLotto 1 kanggo 327 Kemungkinan menang enem SuperEnaLotto cilik banget , nanging thanks menyang gedhe banget jackpots . Nganggo ing nomer begja bisa dituku langsung liwat internet. Kanggo nindakake iki, ndhaftar akun ing website , kang deals karo SuperEnaLotto totoan . Sawise pangguna , sampeyan bisa milih 6 nomer saking 90 Sampeyan bisa milih carane padha efek ndudohke perusahaan lan pilih tanggal ndudohke nomer sing dipilih. Kanggo tetanduran ing SuperEnaLotto sing ing internet, sampeyan bisa mbayar langsung dening kertu kredit liwat internet.

SuperEnalotto

2018-02-17:   05-17-37-40-55-79
-> Diputer ing Internet   Next jackpot: €102,000,000

Mega Millions

Mega Millions punika lotre Amérika didegaké ing taun 2008 , ing kang hadiah minimal kanggo menang iku akeh minangka minangka US $ 12 yuta ($ 12 yuta ) .. Ing aturan ing Mega Millions game iku kanggo mencet nomer lima saka 1 kanggo 75 lan mejet siji tambahan nomer saka 1 kanggo 15 Angka 1 nganti 75 sing putih bal , nomer saka 1 kanggo 15 iku bal Golden. Siji digambar nomer saka 1 nganti 75 disebut Ball Mega . Ngengingi kabeh nomer iku menang jackpot ing Mega yuta, lan iki ing paling $ 12 yuta. Ngarep Win ing Mega Millions ( jackpot ) mbayar kanggo 26 taun, saben taun siji cicilan . Mega Millions lotre tambah saben Selasa lan saben ana ing WSB -TV ing 23:00 Wétan wektu ing Amerika Serikat . Gambar njupuk Panggonan ing Atlanta. Sing adani dening Glenn Burns . Hadiah paling gedhe ing Mega Millions ambruk 16.10.2009 . Iku $ 200 yuta ($ 200 yuta ( kira-kira 137 yuta Euro ). Kasempatan saka menang jackpot (5 +1) 1 ing 175.711.536 . Kasempatan nganiaya 5 angka-angka ( putih bal) 1 kanggo 3.904.701 . Menang iku banjur $ 250.000 . Kasempatan nganiaya 4 putih bal lan emas (4 +1) 1 d0 689,065 , ngengingi papat putih bal lan emas (4 +1) menang $ 10.000 . $ 150 kanggo menang wong sing kenek papat putih bal (4 +0 ) utawa 3 putih bal lan siji emas (3 +1 ). Kemungkinan saka ngengingi 4 putih bal 1 ing 15.313 , nalika ngengingi 3 +1 1 kanggo 13.781 . Ngengingi telung bal putih (3 +0 ) menang $ 7 , lan kasempatan saka iku 1 nganti 36 1 nganti 844 - supaya iku kasempatan kanggo mencet loro bal putih lan emas bal , banjur menang $ 10 Yen kita kenek siji putih lan Golden bal , banjur sampeyan menang $ 3 , lan kemungkinan nganiaya kuwi kombinasi sing nganti 141 Hadiah cilik ing Mega Millions iku $ 2, sampeyan bisa menang kanthi ngengingi werni emas lan kemungkinan ngengingi mung bal Golden 1 kanggo 75

Mega Millions

2018-02-16:   14-38-48-53-58 (MM 16)
-> Diputer ing Internet   Next jackpot: $185,000,000

Euro Millions (Euro Lotto)

Euro Millions lotre sing paling populer ing Eropah. Negara ngendi sampeyan bisa muter mayuta-yuta Euro iku : Austria , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan Inggris . Euro Millions iki diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada , ing UK dening Camelot , lan ing Prancis dening lotre française des jeux . Liwat nambah digambaraken ing nomer negara ing Uni Eropa, iku bisa kanggo nambah negara ing sing bisa muter mayuta-yuta Euro . Pisanan Euro Millions lotre game dianakaké ing 13.02.2004 ing Paris. Drawing nomer ing game Euro Millions sing dianakaké ing Jum'at ing 21:25 ing Paris. Game kasusun ing kasunyatan sing nomer 5 sing digambar saka 50 nomer. Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 9 Stresa punika mesin sing ngandhut 50 bal, nalika mesin karo 9 bal sing Paquerette . Menang klempakan kudu kenek kabeh nomer iku . Kaping pisanan , ing klempakan iku nganti 15 yuta. Euro . Hadiah paling dhuwur ing mayuta-yuta Euro iku nganti 126 000 000 yuta. Pamuter wis menangaké iki jumlah ageng ing Mei 2009 ing Spanyol. Kemungkinan menang hadiah utama ing mayuta-yuta Euro iku Carane kanggo muter mayuta-yuta Euro ? Euro Millions bisa diputer ing proses prasaja banget liwat internet. Cukup ndhaftar akun ing website cocog , kang menehi kita kemampuan kanggo ngirim Bets Euro yuta, Manajemen menang . Kemungkinan menang sembarang jumlah ing Euro Millions punika 1:24 , supaya iku gedhe banget. Kemungkinan menang hadiah utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76000000000 (1 ing 76 yuta). Kabeh menang Euro Millions sing tax -gratis.

Euro Millions

2018-02-16:   10-12-23-32-50 (4-10)
-> Diputer ing Internet   Next jackpot: €160,000,000




Select language: en de it es pt ro af ru tr hr nl lt fr bg sl id ar hu sv da sq be cs et tl fi el ga ja sk uk ka zu ht hi lv eo zh is gl cn vi pa gu ne mi cy te eu mn lo ms jw km ha la kn bs yo ca bn mr ta sr so th mt no mk sw ko ig 
* (C)2010-2018 Copyright by BuyLotteryTicket.info       Links