Live the American dream at PlayUSAlotteries.com

miliona Win. Luaj në Internet


Tombol - Llotaria që ju lejon të bëhet një milioner! Ka një numër të madh të shorteve të botës, kështu që ju mund të fitojë një shumë të madhe. Në SHBA, lotaritë janë të njohura Powerball dhe Miliona Mega, dhe të dhënat e popullaritetit në Evropë dhe mundi EuroMillions SuperEnalotto. Në këto shortet tani mund të luajnë të gjithë në lidhje me internet.

Powerball

Powerball është një llotarie amerikane që ju lejon të jetë një milioner! Ajo drejtohet nga Shoqata Ndërkombëtare e tombol (MUSL). Llotaria Ball Rregullat Power janë shumë të thjeshtë. Ju duhet të goditur të gjithë numrat e tërhequr. Nëse ju i goditi të gjitha numrat, duke fituar një çmim i parë akumulimit të mëdha. Në qoftë se disa njerëz do të shkojnë të gjitha numrat, çmimin kryesor është ndarë nga të gjithë këta njerëz. 20.000.000 $ - por është shuma minimale (çmim i parë), ju mund të fitojë Ball Power. Çdo akumulim, nëse nuk fitojnë, të rritet nga 5.000.000 $ US. Fitues i paguhet në këste për një periudhë prej 29 vjetësh.

Si për të luajtur Ball Power:
Ju duhet te zgjidhni pesë numrat 1-59 plus një numër 1-26 Ky numër shtesë është Ball Power. Numrat 1-59 janë topat e bardhë, ndërsa numrat 1-26 janë topat e kuqe. Llotaria Powerball janë më të mërkurën dhe të shtunave. Vendi tërheq një Ball Power MUSL në Perëndim Des Moines, Iowa. Llotaria Powerball Time: 22:59 Rixh, kohë Lindore, ndërsa në SHBA qendrore në 21:59. Mbledhja më e lartë ishte në 18/02/2006 Powerball. 000 365 ishte 000.000.000 $, ajo ishte e ndarë midis tetë lojtarë.

Powerball

2021-05-05:   16-23-28-40-63 (PB01)
   Next jackpot: $157,000,000
-> Luaj në InternetSuperEnalotto

Kjo SuperEnalotto Wingame popullor në të gjithë Evropën, që vijnë nga Italia. Në fitimet SuperEnalotto janë gjigand, një nga më të mëdhatë në botë. Kjo është edhe për shkak se mund të luajnë lojtarët SuperEnalotto në internet. Barazim i parë u zhvillua SuperEnalotto 3 XII 1997 vit. Numrat Lucky Llotaria janë 3 herë në javë në 20:20 koha lokale - çdo e martë, e enjte dhe e shtunë. Fiton në SuperEnalotto janë gjigant. Më e madhe e këtyre shumave të 147,807,299.08 euro. Kjo shumë të madhe është për të fituar 22 gusht 2009 viti. Deri në 1.300.000 € çmim i parë kryesor është hapi i parë! Për këtë shumë është të fitojë grumbulluara. Aktualisht nuk ka kufizime si në sasinë e SuperEnalotto kumulative.

Gjatë lotari është tërhequr SuperEnalotto 6 e 90 numra. Për të marrë gjashtë lojtarë kanë goditur gjashtë shifra me 90 numra të rastit. Është shumë e vështirë për të goditur gjashtë shifra, sepse ajo është 1 në 622.614.630. Probabilitet të goditur 5 numra është 1 në 1235346, 4 numra 1 në 11907, ndërsa mundësia e goditur tre shifrat në SuperEnalotto është 1 në 327 Probabilitet të fituar gjashtë në SuperEnalotto është shumë i vogël, por në sajë të akumulimit shumë të mëdha. Shqip në numrat me fat mund të blihen drejtpërsëdrejti nëpërmjet internetit. Për ta bërë këtë ju duhet të regjistroheni një llogari në faqe interneti që merret me bast SuperEnalotto. Pasi i regjistruar, ju mund të zgjidhni 6 numrat nga 90 Ju mund të zgjidhni se si të aplikoni për kompanitë lotari, dhe zgjidhni datën tërheq numrat e zgjedhur. Si një biznes në SuperEnalotto e internetit, ju mund të paguani direkt me kartë krediti në Internet.

SuperEnalotto

2021-05-06:   05-28-38-55-79-89
   Next jackpot: €149,500,000
-> Luaj në Internet
Miliona Mega

Miliona Mega është një llotarie amerikane është krijuar në vitin 2008, ku pishinë për të fituar çmimin minimal është deri në 12 milion dollarë amerikanë ($ 12.000.000.).

Rregulli në lojë Mega Miliona është për të goditur pesë numrat 1-56 dhe e goditi një numër shtesë 1-46 Numrat 1-56 janë topat e bardhë, numrat 1-46 i topat e artë. Çdo numër tërhequr 1-56 quhet Ball Mega. Goditur të gjithë ata numra fiton çmim i parë në Miliona Mega, dhe kjo është të paktën $ 12.000.000.

Faqja fitojnë në miliona Mega (çmim i parë) është paguar për 26 vjet, çdo vit një installer.

Mega Miliona llotari në vjeshtë çdo të martë dhe të çdo të premte në TV-në 23:00 WSB Time Lindore në SHBA. Vizatimet janë mbajtur në Atlanta. Janë drejtuar nga Bërns Glenn.

Çmimin më të mëdha në miliona Mega 2009/10/16 rënë. Ajo ishte $ 200,000,000 (200 milion dollarë amerikanë (rreth 137.000.000 euro).

Shans për të fituar çmim i parë (5 1) është 1 në 175.711.536. Chance goditi 5 numra (topa të bardhë) është 1 në 2604701. Fitimi është pastaj 250.000 $. Chance goditur katër topa të bardhë dhe ari (4 1) është një d0 689,065, duke goditur katër topa të bardhë dhe një ari (4 1) të fitojë 10.000 $. $ 150 për të fituar personi që goditi katër topa të bardhë (4 0) ose 3 topa të bardhë dhe një medalje ari (3 1). Shanset për të goditur katër topa të bardha janë të 1-15,313, ndërsa goditja e një 3 eshte 1-13,781. Goditur tre topa të bardhë (3 0) fitojë 7 $, dhe mundësia se është 1 me 36 1-844 - është si mundësi shumë të goditur dy topa të bardhë dhe topin e artë, pastaj fiton 10 $ Nëse do të gjeni një top të bardhë dhe ari, pastaj ju fitoni $ 3, dhe shans për të goditur këtë kombinim shumat për të sa më shumë 141 Çmimin më i vogël në Miliona Mega është $ 2, ajo mund të fitojë topin e artë goditur, dhe probabilitetin e goditur një top ari është vetëm 1 me 75

Mega Millions

2021-05-04:   04-27-32-57-63 (MM 22)
   Next jackpot: $370,000,000
-> Luaj në Internet
Miliona Euro (Euro tombol)

Miliona euro lotarisë është më popullor në Evropë. Vendet ku mund të luajë Miliona euro janë: Austria, Belgjika, Spanja, Franca, Irlanda, Luksemburgu, Portugalia, Zvicra dhe Mbretëria e Bashkuar. Miliona euro të mbajtur në Spanjë nga tombol y Loterias Estad Aquestas des, në Mbretërinë e Bashkuar nga Camelot, dhe në Francë nga tombol Franceze des jeux. Nga rritja e parashikuar në numrin e vendeve në Bashkimin Evropian është e mundur për të rritur në vendin ku mund të luajë në milion Euro.

Loja e parë të tërheqë Miliona euro u mbajt në Paris 2004/02/13. numrat e llotarisë në lojë Miliona euro janë mbajtur të premteve në 21:25 në Paris. Loja konsiston në faktin se ka 5 numra të nxjerra nga 50 numra. Përveç kësaj, ekzistojnë dy numra tërhequr 1-9 Stresa është një makinë që përmban 50 topa, ndërsa makina është Paquerette nëntë plumba.

Për të fituar duhet të akumulimit kryesor i goditi të gjitha numrat. Fillimisht, grumbullimi është aq i lartë sa 15.000.000. Euro. Çmim i parë në milion Euro është deri në 126 000 Euro 000000000. Lojtar fitoi shumë të madhe maj 2009 në Spanjë. Gjasat për të fituar në Miliona Euro kryesor është

Si për të luajtur milion Euro? Miliona euro mund të luhet shumë lehtë nëpërmjet internetit. Thjesht regjistruar llogarinë tuaj në faqen e saj, e cila na jep mundësinë për të dërguar mbi baste milion Euro, fiton menaxhimit. Probabilitet për të fituar e ndonjë shumë në milion Euro është 1:24, kështu që është shumë i madh. Probabilitet për të fituar çmimin kryesor në milion Euro është 1:76000000000 (1-76000000). Të gjitha të fituar milion Euro janë të liruar nga tatimi.

Euro Millions

2021-05-07:   14-22-33-38-47 (8-9)
   Next jackpot: €69,000,000
-> Luaj në InternetSelect language:

en    de    it    es    pt    ro    af    ru    tr    hr    nl    lt    fr    bg    sl    id    ar    hu    sv    da    sq    be    cs    et    tl    fi    el    ga    ja    sk   

miliona Win. Luaj në Internet    Links