Live the American dream at PlayUSAlotteries.com

Победи милиони. Игра на интернет


Лото - лотарија , па можете да стане милионер ! Постојат во светот некои големи лотарија , во која ќе може да победи огромна сума. Во САД, лотарии се популарни Моќ Бол и мега Милиони , додека рекорд тепа SuperEnaLotto и EuroMillions Европа. Во овие игри на среќа сега може да игра на сите преку интернет .

Powerball

Моќ Бол е американска лотарија, па можете да бидете милионер ! Таа е управувана од страна на Меѓународната асоцијација на лотарија ( MUSL ). Моќта Бол лотарија правила се многу едноставни. Што треба да ја погоди сите броеви подготвени . Ако го погоди до сите броеви победи голем Джакпот џекпот. Ако неколку луѓе ќе одат сите броеви, главната награда се дели од страна на сите луѓе. $ 20.000.000 - толку е минималниот износ (џекпот ), можете да дојдат на власт, Бол . Секој превртување, ако тоа не беше победа , е зголемен за 5.000.000 $ САД. Победнички се плаќа на рати во текот на еден период од 29 години. Правилата на игра во моќта Бол: Да изберат 5 броеви 1-59 плус еден број 1-26 Овој дополнителен број е моќта Бол . Броеви 1-59 се бели сфери , а броеви од 1 до 26 се во црвено патерици. Моќ Бол лотарија се во среда и сабота . Место црпи енергија топката е MUSL во West Des Moines, Ајова. Моќ Бол лотарија Време: 22:59 САД источно време , додека во централниот САД во 21:59 . Најголемиот акумулација беше 2006/2/18 Моќ Бол . Изнесуваше 365 000 000 милиони долари, беше поделена меѓу 8 играчи.

Powerball

2019-06-22:   03-06-11-14-66 (PB21)
   Next jackpot: $122,000,000
-> Игра на интернет

SuperEnaLotto

SuperEnaLotto лотарија е игра популарни во Европа, по потекло од Италија. Во SuperEnaLotto победи се огромни, еден од најголемите во светот. Ова е , исто така, затоа што играчите можат да играат SuperEnaLotto интернет. Првиот нерешено одржа SuperEnaLotto 3 XII 1997 година. Ждрепката среќни броеви се 3 пати неделно во 20:20 по локално време - секој вторник, четврток и сабота. Победи SuperEnaLotto се огромни . Најголем од нив е 147,807,299.08 евра. Оваа голема сума го освои на 22 Август 2009 година. Колку што 1.300.000 € основно џекпот е прв степен! Оваа сума е акумулирано добивки. Во моментов, не постојат ограничувања во однос на износот на кумулативните SuperEnaLotto . За време на нерешено SuperEnaLotto е 6 од 90 броеви. Да ја погоди шест треба да ја погоди 6 бројки од 90 случајни броеви . Тоа е многу веројатно да ја погоди 6 бројки , бидејќи тоа е 1-622.614.630 . Веројатноста за притискање 5 броеви од 1 до 1.235.346 , 4 броја од 1 до 11.907 , додека веројатноста за удирање три броја SuperEnaLotto е 1-327 Веројатноста за победа шест SuperEnaLotto е многу мал, но благодарение на многу големи Джакпот. Се лизга на среќни броеви може да се купат директно преку интернет. Да го направите ова , се регистрирате вашата сметка на веб-сајт, кој се занимава со обложување SuperEnaLotto . Еднаш регистрирани , можете да изберете 6 бројки од 90 Можете да изберете како тие ефект привлекува претпријатија и одберете го датумот привлекува избраните броеви. За растенијата во SuperEnaLotto содржани на интернет, можете да плаќаат директно со кредитна картичка преку интернет.

SuperEnalotto

2019-06-22:   35-39-41-69-70-74
   Next jackpot: €175,400,000
-> Игра на интернет

Mega Millions

Мега Милиони е лотарија американски беше основана во 2008 година , во која најмалку награда за победа е колку што е 12 милиони долари (12 милиони долари) .. Правило во мега Милиони игра е да се погоди пет броеви од 1 до 75 и погоди еден дополнителен број 1-46 Броеви 1-56 се бели топчиња, броеви од 1 до 15 се златни топки. Еден подготвен број од 1 до 75 се нарече мега Бол . Притискање на сите тие бројки победи на џекпот во мега Милиони , и ова е најмалку 12 милиони долари. Дома Победа во мега Милиони (џекпот ) се плаќа за 26 години, секоја година една рата. Мега Милиони лотарија се акумулираат секој вторник и секој петок во WSB- ТВ во 23:00 Источна време во САД. Цртежи се одржи во Атланта. Се спроведуваат од страна на Глен Барнс. Најголемата награда во мега Милиони падна 16.10.2009 . Тоа беше $ 200.000.000 ( 200.000.000 $ (приближно 137 милиони евра). Шанса за победа на џекпот (5 +1) е 1 во 175.711.536 . Шанса за удирање 5 броеви ( бели топчиња ) е од 1 до 3.904.701 . Победа е од $ 250.000. Шанса за удирање 4 бели топчиња и злато (4 +1 ) е 1 D0 689,065 , удирајќи четири бели топчиња и злато (4 +1) победи $ 10.000 . 150 $ за победа на лицето кое го погоди четири бели топчиња (4 +0) или 3 бели топчиња и еден злато ( 3 +1). Шансите за притискање 4 бели топчиња се 1 во 15.313 , а удирањето 3 1 од 1 до 13.781 . Притискање три бели топчиња ( 3 +0) победи $ 7, и шанса за тоа е 1-36 1-844 - толку е шанса да погоди две топки на бела и златна топка, тогаш победи $ 10 Ако ние се погоди една бела и златна топка , а потоа ќе ја освоите 3 $ , а шансите за удирање таква комбинација се до 141 Најмалата награда во мега Милиони е $ 2 , можете да го победи со притискање на златната топка, и веројатноста за удирање само златниот сфера е 1-75

Mega Millions

2019-06-21:   13-30-36-48-62 (MM 18)
   Next jackpot: $60,000,000
-> Игра на интернет

Euro Millions (Euro Lotto)

Евро Милиони лотарија е најпопуларниот во Европа. Земји каде што може да игра на Евро Милиони се: Австрија, Белгија, Шпанија, Франција, Ирска, Луксембург, Португалија, Швајцарија и Обединетото Кралство . Евро Милиони беше организирана во Шпанија од страна на лотарија лотарија на Aquestas des estada , во Велика Британија од страна на Камелот , а во Франција од страна на лотарија Француската des Jeux . Преку проектиран пораст на бројот на земји во Европската унија , можно е да се зголеми на земјите во кои ќе може да игра на Евро Милиони. Првиот Евро Милиони лотарија игра се одржа на 13.02.2004 во Париз. Цртање броеви во играта Евро Милиони се одржуваат во петок во 21:25 во Париз. Играта се состои во фактот дека на 5 броеви се извлечени од 50 броеви. Покрај тоа, постојат два броеви подготвени 1-9 Stresa е машина која содржи 50 топки, додека машина со 9 топки се Paquerette . Да победи на акумулација мора да погоди сите тие бројки. Првично , акумулацијата е до 15 милиони евра. Евра. Највисок награда во Евро Милиони е до 126 000 000.000.000 . Играчот има освоено оваа огромна сума мај 2009 во Шпанија. Веројатноста за победа главната награда во Евро Милиони е Како да се игра на Евро Милиони? Евро Милиони може да се игра во еден многу едноставен начин преку интернет. Само се регистрирате вашата сметка на соодветните веб-сајт, што ни дава можност да се испрати облози на Евро Милиони , управување со победи. Веројатноста за победа секоја сума во Евро Милиони е 01:24 , па затоа е многу голема. Веројатноста за победа главната награда во Евро Милиони е 1:76000000000 (1 во 76.000.000 ). Сите освојувањето Евро Милиони се ослободени од данок .

Euro Millions

2019-06-21:   05-08-09-25-39 (3-7)
   Next jackpot: €45,000,000
-> Игра на интернет
Select language:

en    de    it    es    pt    ro    af    ru    tr    hr   

nl    lt    fr    bg    sl    id    ar    hu    sv    da   

sq    be    cs    et    tl    fi    el    ga    ja    sk   Победи милиони. Игра на интернет